Per millorar la libido? Evita la fruita abans d’anar al llit o t’adormiràs

Diari ARA, 31 de octubre de 2013

Entrevista a Jorge Pérez Calvo para el “diari ARA”. Por Lara Bonilla.

Integrador Format a l’Hospital Vall Hebron, Jorge Pérez-Calvo uneix la medicina més moderna amb els coneixements mèdics tradicionals. A “Alimentos que curan” (Oniro) sosté que la millora del nostre estat de salut físic i mental comença per l’alimentació

Ara fa ja 34 anys un catedràtic li va despertar l’interès per la nutrició. Des de llavors, Jorge Pérez-Calvo practica l’anomenada medicina integrativa, que uneix la convencional i la natural. Aprofita els avenços de la primera però tracta la persona com un tot -físic, emocions i psique- i utilitza els aliments amb finalitats terapèutiques.

Podem dir que els aliments curen?
I tant! Els aliments prevenen i poden curar si s’utilitzen de manera adequada i amb un propòsit. El que mengem repercuteix en com ens trobem després. L’alimentació és una eina poderosa per millorar la salut i la qualitat de vida. I tant en la medicina naturista com en l’acupuntural es relacionen directament els òrgans amb l’estat emocional. Si tens excés d’irritabilitat, tendència a la còlera o agressivitat, vol dir que el fetge no està bé, i l’hem de depurar i nodrir.